27 Feb kl. 16.01

Favorites

 
Favorites
 


Postat i kategorin: Stil och shopping
14 Feb kl. 19.47

Trasig dator

Hej allihopa!
Tänkte bara säga lite snabbt att jag inte vet när jag bloggar igen efter det här inlägget för min dator är nämligen helt paj vilket är säämst...
Blir så himla less, aja nathing to do about it. Vi kollar runt på en ny dator så förhoppningsvis kommer jag tillbaka snart med en massa bilder! Tills dess får ni ha det så bra!Postat i kategorin: Bloggen
11 Feb kl. 23.39

100 låtar

Hej allihopa!
Just nu sitter jag bänkad framför skrivbordet och smådansar lite till spotifylistor. 
Har studiedag imorgon så det kommer bli superskönt! 

Kan inte alla bara lämna några länkar till bra spellistor eller skriva deras favoritlåt att sjunga i duschen? Håller nämligen på med en feeet lista, "låtar att sjunga i duschen". Ser fram emot att duscha nu varje dag hahah så om vi bygger på den och jag får massa bra låtförslag så kan jag kanske dela med mig av den♥

 

Postat i kategorin: Dagbok
10 Feb kl. 23.05

en massa problem

Hej på er!
Helgen har varit hellt fult upp! Började med att träffa Bianca på stan i fredags, vi åt middag och hade det super trevligt sen träfade vi Tilde och några av hennes kompisar. På lördag var det tidig uppstigning för en ledarkurs kl.9 och hade som vanligt barnträning på söndagmorgon. Hittar inte heller min kabel till kameran så har inga bilder att visa, men ska leta efter den imorgon! Tills dess så får ni ha det så bra!

 
Postat i kategorin: Dagbok
08 Feb kl. 22.40

Januari fotografering

Här nedan ser ni min absoluta favoritbild från i Januari då jag fotade Emmy! Notera att det inte är någon snö i bakrgrunden, i januari. Men nu däremot! I natt har det snöat super mycket vilket alltid är bra.

 
Jag vill förresten önska Emmy ett superlyckatill på DM i morgon, Ni kommer vinna för ni är bäst!♥
Postat i kategorin: Fotograferingar
06 Feb kl. 21.55

Hårless

Hej på er!
Sååååå skönt att det är torsdag idag, hela helgen är proppad med saker så vi fåvela se hur uppdateringen blir. Menmen skönt med helg iallafall. Pratade även med pappsen idag och nu ska jag förmodligen klippa mig denna månad, Vilket verkligen behövs! Senast jag klippte mig var vid skolavslutningen så det är rejält slitet efter saltvatten o.s.v. så det kommer bli riktigt bra! Kanske går lite ljusare i färgen också eftersom mitt hår blir mycket mörkare på vintern. Hoppas ni får en bra helg!♥
 
 
 
 
Postat i kategorin: Dagbok
05 Feb kl. 20.55

Dem som betyder mest


Dom här personerna är nog det enda som har ljusat upp min dag idag. Har haft en riktig skitdag idag. Värsta på länge tror jag, direkt när jag kom hem satte jag mig med läxorna men då det var så kallt och jag var så trött så bröt jag ihop. Tappade istället upp ett bad och la mig för att se Pll. För er som inte har sett avsnittet så måste ni se det! SUPERBRA!
Resten av kvällen ska jag bara göra klart hk-läxan och se sista avsnittet av PH, gårdagens program kan bara beskrivas som KAOS så jag är supertaggad till kvällens avsnitt!
Postat i kategorin: Dagbok
04 Feb kl. 23.10

What now

Hej på er! 
Min dag har gått så himlarns snabbt. Hade inte supermycket lektioner än fast vi slutar apsent på tisdagar. 
Efter det var det som vanligt träning, vi dansade lite och körde några varv på tumbling som gick bra. Än fast jag har haft en helt okej dag så känns den inte rolig alls (kan vara för att jävla fågelspelet har förstört mitt liv haha). 
Aja imorgon är det onsdag och jag älskar onsdagar. Då är det både mitt traditionella VarannanVeckasOnsdagsBad och pll framför det, vilket verkligen behövs. Är så trött än fast jag hade sovmorgon till halv 10 imorse. 
På tal om trött så ska jag somna till Sex and the city nu, Godnatt!♥

 
Postat i kategorin: Dagbok
03 Feb kl. 22.05

I´ve got my eyes on you

©

 
 
Postat i kategorin: Övriga motiv
03 Feb kl. 07.20

"Ny dag, nya tag"


Hatar när folk säger så, känns som att varje dag är likadan för mig. Iallafall på veckorna. Men en ny vecka, så jäkla skönt! Nu är det inte länge kvar alls till jag fyller år. 3 byten hos mamma och 3 hos pappa. 
Förövrigt super smart att räkna ner till saker så om man har skilda föräldrar, "Nu är det bara 2 pappaveckor sen är det julafton" Då det egentligen är en månad, men tiden går så mycket snabbare då känns det som. 
Oh shit nu måste jag springa till bussen! Hoppas nu får en bra dag allihopa, Kram♥

Postat i kategorin:
02 Feb kl. 22.20

Söndagsbak

Hej på er! Idag är det söndag och började som vanligt med att träna gymnastik kl.9 imorse. Pigg som jag var när jag kom hem så ställde jag mig och bakade scones, hur gott som helst! Scones med varmchoklad.
Kom för någon timme sen hem från min gympaträning som gick helt okej och ska nu försöka lägga mig och sova. Godnatt!♥
 
 
Postat i kategorin: Mat och bak