Hola amigos!
Lätt som våran spanska lärare där hahah usch men hur fan ska man börja ett inlägg egentligen? Jag suger verkligen på sånt... Känns stelt att skriva "hej på er" varje gång och om man skriver "hej bloggisen" som känns all natural så härmar man tydligen Zara, whatever de va inte de jag skulle skriva om egentligen hahah.

Min dag har sett ut som vanligt, inte så värst kul men inte astråkig heller. Kunde verkligen inte somna igårkväll vilket resulterade till 4-5 timmars sömn inatt, det gick verkligen inte att somna och jag låg där och hade panik hahah ni vet den här "shit skolan börjar om 6 timmar jag kommer va död" känslan, så jag har haft varierande humör.
Antingen väldigt väldigt "pigg" och glad, eller bara less på allt. 
Efter lunch for vi iallafall in till stan med klassen som i fredags vilket var helt onödigt eftersom vi fick en påse chips, en dricka sen lyssna på nån usel dj med sämst musik och massa 10 åringar överallt. Skönt att slippa lektioner men ovärt eftersom vi måste ta igen saker så småning om...
Resten av dagen har jag bara varit och kört moppe med boysen, riktigt trevligt faktiskt! Nu ska jag somna till det senaste PH avsnittet så godnatt!