29 Apr kl. 18.27

Babyliss Curle Secret

Åh vad jag skulle vilja gå med sådana här lockar varje dag! Jag har gjort dom med min Babyliss Curle Secret som jag tror att de flesta tjejer iallafall vet vad det är för något. Jag älskar ialllafall resultatet men det enda dåliga är att det tar så himla lång tid eftersom man inte kan ta en stor lock. Sen beror det säkert också på hur noga och hur mycket/stora lockar man vill ha! Till dem här hade jag högsta graden och blandade mellan 10 och 8 sekunder. Ni som vet vem Tori Kelly är så kan jag säga att jag såg ut som hon efter tills jag borstade ut håret hahah but i love it!

Frisyren till höger är förressten min to-go frisyr, såg att någon hade undrat om jag kunde ge tips på snabba vardagsfrisyrer och jag kan säga att jag kör alltid på den!
 
 
 
 
 


Postat i kategorin: Dagbok, Självporträtt
28 Apr kl. 17.56

Min prinsessa

 
 
Postat i kategorin: Djur
05 Apr kl. 19.50

Part 2 
 
Postat i kategorin: Självporträtt
05 Apr kl. 16.19

Pizzakväll


Igårkväll gjorde Lotta hemgjord pizza vilket var huuuur gott som helst, nästan godare än vanlig pizza!
Ikväll får vi matgäster igen och sen kommer kvällen tillbringas här hemma med Elof, super mysigt♥
 
 
 
 
 
Postat i kategorin: Mat och bak
03 Apr kl. 20.39

Svartvitt funkar alltid

 
 
Postat i kategorin: Självporträtt
03 Apr kl. 14.53

Påsklov


Igår användes Emmys selfiepinne väldigt mycket och det var ju hur kul och bra som helst! Måste verkligen se till att skaffa en egen!
Idag är första dagen på påsklovet och jag har inte gjort så jätte mycket, tränat lite, ätit god frukost o.s.v. Gårkvällen spenderades hemma hos mig med Elof, väldigt kul! Nu ska jag alldeles strax duscha, packa och sen fara till Pappa.
Postat i kategorin: Dagbok
02 Apr kl. 18.46

Maskerad 2015


Här är min "sista-minuten-maskeraddräkt" hahah. På min skola så har vi en tradition varje skärtorsdag att hela skolan klär ut sig och vi har sedan en stor parad med alla elever och lärare, superkul! Jag kom alltså på IGÅR att jag kunde vara instagram, verkligen sistaminuten hahah men jag tycker det var jätte kul och allting var väldigt lyckat! I nästa inlägg kommer ett kollage med en massa bilder!
 
Postat i kategorin: Dagbok
01 Apr kl. 22.48

Glossybox - Mars

Äntligen dax för Mars månads Glossybox, hur fin var inte boxen denna månad?! Designen är gjort av Clara hallencreutz.

Jag är huuur nöjd som helst med månadens Glossybox och det är lätt den bästa jag fått hittils! Förutom alla produkter så tänkte jag börja visa kupongerna jag fick: 250kr på en Oral-B Smartseries eltandborste, Gratis eyebrow shaping på make up store, 50% på Urbanears.com och 25% på Bangerhead.se (Elizabeth Mott kollektion).
På de så fick jag också en Oral-B 3D white luxe tandkräm som ska göra ens tänder vitare. Jag fick orginalprodukt och den kostar 35kr.
Royal Apothic Tinties Lip butter, Pink. Ett läppbalsam i en fin rosa färg, hur fin var inte förpackningen?!
Jag fick orginalprodukt och den kostar 140kr.
Make up store lipstick. Superfint matt läppstift från Make up store i orginalprodukt, 170kr.
Naobay natural & Organic Moisturizing peeling. En peeling från det spanska ekolyxärket Naobay med 98,8 procent naturliga ingredienser. Orginalprodukt 179kr. 
Elizabeth Mott You´re so FINE liquid eyeliner. Perfekt att jag skulle få just en eyeliner eftersom min egna har torkat ut + att borsten på den här är jätte smal vilket jag ÄLSKAR! Orginalprodukt och den kostar 148kr!

Som ni ser så är det jättemycket orginalstorlekar vilket jag älskar och allting som jag hittils har använt är jag supernöjd med!
 
Postat i kategorin: Stil och shopping