Tänkte passa på att visa månadens (förra månadens nu då) Glossybox som jag fick hem förra veckan, måste bara säga att jag är supernöjd över alla saker jag hittils fått av Glossybox och detta var helt klart bästa hittils!

Som ni ser så gick de flesta i ljusrosa färger vilket jag ÄLSKAR och själva boxen var också superfin, det här var alla produkter!
 Ett shampoo och ett balsam från Dove! Har aldrig testat Dove produkter tror jag och såg att detta var speciellt framtagen för att ge 5 gånger så lent hår då det är olika oljor osv i det och jag kan säga att jag är supernöjd! När dessa teststorlekar ska jag nog köpa orginalprodukten som är på 250ml! Dem får 5/5!
 Orginalstorlekar! Först har vi Fruit Gorilla & Friends Caring Lip Balm som ska vara ett vårdande läppbalsam. Var tusende sålda produkt så adopteras också en föräldralös gorilla vilket är bra men själva läppbalsam tyckte jag va lite tort och återfuktade inte särskilt mycket enligt mig. Den får 2/5.
Sen har vi också en Make up stora microshadow som ska vara en högprigmenterad ögonskugga som ska sitta hela dagen. Swatchade lite på handen när jag fick den och wow vilket pigment asså! Själva färgen vet jag nog inte vad jag tycker om men den får 3,5/5 hahah.

 Orginalstorlek! Kueshi revitalizing Face Toner. Står att den ska motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Har testat den här tillsammans med min ansiktsrutin och jag tycker den funkar superbra! Jag som har ganska glansig och oljig hy särskilt på morgonen och kvällen har inte haft det alls lika mycket efter att jag började använda den här så den får en väldigt stark 4/5.
 Och allra sist fick jag det här som jag verkligen verkligen behövde! Det är ett Absolute New York Garlic Nail Treatment nagellack som är ett naturligt nagellack speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, svaga och sköra naglar, den ska även göra naglarna starkare. Jag har bara använt den här en gång och det var igår kväll så jag vet inte riktigt om mina naglar har blivit starkare redan hahah men jag använde den också som både bas och topplack och det funkade superbra! Den får en 4/5!

Det var månadens glossybox! Vill ni att jag ska fortsätta visa dem här och ska jag isåfall göra det i videoformat, foto eller kanske båda? Vad tycker ni?