30 Mar kl. 18.33

En dans på rosor

Precis så är mitt liv just nu. I veckan har vi inte en enda läxa eller något prov och vi får påsklov på torsdag då vi dessutom har maskerad och parad. Det har inte ens varit en dålig skoldag hahah trots att det regnar ute och vi fick göra ett "fake nationella prov", så nu tänker jag ta med datorn i duschen och ta en lååång dusch till bra musik sedan lägga mig i sängen framför någon bra film kanske, Ha en bra kväll!


 


 
Postat i kategorin: Dagbok, Självporträtt
29 Mar kl. 19.27

Minajesty

Måste bara visa min nya favoritparfym av Nicki Minaj! Har tänkt köpa den länge men det har aldrig blivit så nu vare perfekt att jag fick den i födelsedagspresent! Den luktar verkligen huuuur gott som helst, typ lite fruktigt och somrigt vilket jag älskar.

 
Postat i kategorin: Dagbok, Stil och shopping
28 Mar kl. 17.19

Grubberevyn 2015


Här har ni lite olika bilder från Grubberevyn som jag var och såg igår! Alltså hur bra är dom inte?! Var i chock förra gången typ hahah och dem var lika bra det här året! Om ni inte har sett den så rekommenderar jag verkligen att se den nu i veckan!
 
 
 
 
Postat i kategorin: Dagbok, Musik
25 Mar kl. 21.52

Mitt rum

Tog lite bilder på detaljer i mitt rum hos mamma så tänkte visa dem här då jag ändå har fått frågor om hur mitt rum ser ut!

 
 
 
 
Postat i kategorin: Hemma hos mig
22 Mar kl. 22.06

Vackert motljus

 
Postat i kategorin: Natur och växtlighet
21 Mar kl. 18.21

I FredagsIgår invigdes min fina nya kappa när jag skulle till stan för att köpa en födelsedagspresent men lika snabbt som jag tog på mig den så fick jag hänga upp den igen eftersom det började snöa jätte mycket. Nästa gång jag kommer till mamma ska jag fota lite bättre än Iphone bilder så ni får se hur fin den är!
Kvällen tillbringades iallafall hos Oliver med massa vänner och nu ska jag alldeles strax fara till Holmsund igen. Ha en bra kväll!

Postat i kategorin: Dagbok
19 Mar kl. 16.55

Personlig almanacka

Den här fina almanacken beställde jag hem från personligalmanacka.se i februari och den är seriöst mitt liv hahah. Jag skriver ner ALLT och den är så skön att ha nu så man har koll på alla nationella prov o.s.v. 
För er som inte vet vad personlig almanacka är så får man designa sin egna almanacka, bestämma framsida, gummiband, insida och massa mer saker. Jag valde rosa färger, klippte ihop ett litet kollage med olika bilder och valde dit "veckans prov", "veckans lista" och "veckans att göra".

 
Postat i kategorin: Dagbok, Stil och shopping
18 Mar kl. 22.54

Nationella prov och ledarkurs

Hejsan! Hur ska man börja ett blogginlägg egentligen? Hej på er, Hejsan, Hej bloggisen? Får panik hahah.
Whatever, just nu ligger jag och gosar i sängen framför någon rolig film på 6an. Ikväll har jag varit på utbildningskurs för att bli konfirmationsledare och det är väll det enda "roliga" jag gjort idag, förutom skola då men de sög eftersom min other half var sjuk. Imorgon är det dags för det sista nationella provet i svenska och jag är så taggad men hur nervös som helst. Tänk om man får skrivtorka, fyfan vilken panik jag skulle få. Men som sagt så har vi ca 4h på oss tror jag + att jag har laddat med vindruvor, Aloe Vera och en liten Apelsin Krokant. Kan sitta still max en timme hahah så maten underlättar väll lite när det kommer till rastlösheten.
Nu ska jag sussa, wish me luck imorgon!

 
Postat i kategorin: Dagbok, Självporträtt
17 Mar kl. 19.49

Sportlovet

Världens sämsta bloggare är tillbaka hahah! Hoppas verkligen att mitt Photoshop ska fungera som vanligt nu då det är de som har krånglat och fina bilder är ett måste! 
Vad har hänt medans jag var borta då? Jag har haft sportlov, fyllt 16 år och haft mitt första nationella prov i 9an!
Under lovet spelade vi också in en serie som har premiär om någon månad men det kan jag skriva mer om i ett annat inlägg om någon vill veta nått om det! 

Lite härliga bilder från mitt sportlov då jag spelade in Små Små Bitar och var på Ikea!
Postat i kategorin: Dagbok